Трансфер от Истанбул до Бургас, България

Трансфер от Истанбул до Бургас. Имате нужда от евтин трансфер до Бургас, България? Възползвайки се от нашата оферта, можете да си поръчате такси от Истанбул до Бургас. или обратно при фиксирана цена от 175 евро. Трансферът може да се резервира, като се обадите на номерата, посочени на уебсайта, изпратите имейл или използвате формата за обратна връзка. За да поръчате такси от летището по линия Истанбул-Бургас, просто посочете датата на пристигане, номера на полета, дестинацията, броя на пътниците и вашата информация за контакт. След пристигане нашият шофьор ще Ви чака на изхода на терминала.

Каква е цената на трансферите от летищата в Истанбул

Цените на междуградските таксита от летище Истанбул до Бургас са фиксирани. Цената на трансфера зависи само от избрания вид транспорт и летището на пристигане/заминаване. Заплащането на таксито се извършва в брой при пристигане на дестинацията. Приемаме плащания в различни валути, в евро, щатски долари, български лева, британски лири, швейцарски франкове, турски лири и руски рубли. Всяко отклонение от маршрута по желание на клиента се заплаща допълнително. Спирките по пътя и чакането на митницата не се заплащат допълнително.

Вариант е  трансферът с такси от летище Истанбул до Бургас

Разстоянието от Истанбул до летище Бургас е 310 км. Маршрутът се изминава за около 4 часа.

Ние Ви предлагаме таксиметров превоз от летище Истанбул до Бургас на най-ниската цена в България – само 175 евро. Цената на трансфера е фиксирана и не зависи от закъснението на полета, количеството багаж или задръстванията в Истанбул. Когато поръчвате двупосочен трансфер от Бургас до летище Истанбул, изчислете времето за пътуване, като вземете предвид митниците. На българо-турската граница често има опашки.

Такси от летище Сабиха в Истанбул

Летището Сабиха Гьокчен се намира в азиатската част на Истанбул, на 392 км от Бургас. Времето за пътуване е около 5 часа. Организираме частни такси трансфери от летище Сабиха Гьокчен в Истанбул до Бургас на фиксирана цена.