Стероиди за генериране на маса

Стероиди за генериране на маса

Стероидите са препарати, които главно се използват за повишаване на мускулната маса, силата, експлозивността и издържливостта. Повечето Анаболни Стероиди притежават сходно действие, като ефектите от тяхното приложение им са близки. Все пак някой стоероиди са по-подходящи за употреба в цикли за маса от други техни аналози. В долните редове ще очертаем, кои според нашите консултанти са най-подходящите и защо.

Стероиди за генериране на маса и сила

  1. Тестостерон – той е най-често употребяваният хормон от групата на Анаболните Стероиди. Той е и първият използван препарат с цел повишаване на спортните постижения. Ефектът му е изключително мощен, като той води до значително повишаване на мускулната маса. Тестостерон може да бъде намерен в различни форми с различна скорост на действие и полуживот.
  2. Метан – единственият Анаболен Стероид, който е изцяло разработен с цел повишаване на спортните постижения, съдържащ активното вещество Метандростенолон. Ефектът от ползването му, води до драстично и много бързо покачване на масата. Той дава и брутална сила на културиста. В Европа и САЩ това е и най-използваният Анаболен Стероид понастоящем.
  3. Анадрол – подобно на Метана, това е орален Анаболен Стероид. Той е дериват на хормона дехидротестостерон. Анадрол съдържа активното вещество Оксиметолон и се счита за най-мощният орален Анаболен Стероид на пазара. Употребата му води до много мощен прираст на маса и сила. Това го прави предпочитан в MMA средите.

Съществуват и други анаболни стероиди за генериране на маса като Дека дураболин и тренболон. Тренболоноът е мощен и рязък, докато дека-та се счита за по мек препарат. И двата стеорида обаче значително подобряват спортните постижения на атлетите. Тези препарати обаче се засичат от допинг контрол. Тук възниква въпроса за правилната употреба на подходящи стероиди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *