Ски училище в Банско

В Банско можете да се научите да карате ски и да обичате този спорт от детството. Има ски детска градина, детски лифтове, въртележка. Всъщност в Банско преди повече от четиридесет години децата от детските градини вече посещават уроци по ски (ски училище).

Всеки може да се запише в ски училище в Банско – и малки, и големи. Обучението за ски и сноуборд е възможно в индивидуални уроци и групи. Има повече от 10 учебни центъра, а ски учителите дори организираха собствена асоциация.

Повече за ски училището

Продължителността на курсовете в ски училището се определя от учениците. Курсът може да продължи половин ден, един ден, две, три, до две седмици. С груповото участие на семейства, приятели, бизнес екипи, студентите се разпределят в съответствие с нивото на ски.

Инструкторът преподава от два до осем ученици, а ако искате индивидуално обучение, обучението, разбира се, ще бъде индивидуално. Ски пасове в Банско можете да получите на рецепцията на хотела или в ски курорта, те включват застраховка. В допълнение към сезонните и семейни ски-пасове има обединени сделки, които се продават следобед; за ученици и студенти, които получават ски пропуск при представяне на ученическа книжка или училищна карта; за деца на възраст под 12,99 години; за деца под 6,99 години, придружени от възрастен, и един възрастен може да бъде придружен от едно или две деца. В Банско ски-пас за най-малките скиори струва 1 лев на ден.

Всъщност ски-пас в Банско може да се използва за доста широк обхват. Има сезонни семейни карти за двама родители, които имат едно дете под 16 години, или родители с две, три … до пет деца. Трябва обаче да се представят свидетелства за раждане на деца. В Банско за издаване на ски-карти за деца под 7 години е необходима снимка на детето, която се прави на място при издаване на картата в касата.

Трябва да се отбележи, че в Банско ски-пасове се издават по много гъвкава система, с различни отстъпки в зависимост от периода. Например през сезон 2016-2017 цените паднаха между средата на март и 17 април, когато сезонът официално приключи.

И така, 58 лева еднодневен ски-пас за възрастен започна да струва 46 лева. Цената на еднодневна карта за ученици на възраст от 7 до 13 години е намаляла от 42 на 32 лева; полудневните карти, които струват 48 лева, намаляват с 10 лева. По-евтини билети за асансьорите. В Банско ски-пас и билети за Банско често се продават на акции и на почивки, както е обявено предварително.

На 6км от курортния център Банско, се намира възхитителният хотел Реденка. Можете да разгледате неговите предложения на САЙТА – hotelredenka.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *