Разберете повече за възможностите на химическото чистене

Разберете повече за възможностите на химическото чистене

  • Вярно ли е, че има SMS информиране?

– Вярно е. След като поръчката на клиента е готова, той автоматично ще получи SMS и той ще реши кога е удобно за него да получи поръчката. Няма нужда да губите време за допълнителни разговори и пътувания. Много от клиенти намират това за много удобен и модерен начин за сигнализиране.

– Можете ли да почистите всичко?

– Химическото чистене вече постига почти винаги максимален ефект. Никога не се пести от качество, ако е необходимо, нещото се обработва 2 или дори 3 пъти – за да се постигне максималния резултат за клиента. Разбира се, много зависи от това, какъв вид са замърсяванията или петната и колко дълго са върху нещата, както и от това има ли независими опити за премахване на петното – предупреждаваме клиента за всичко, гледаме на място и след това работим върху резултата. Във всеки случай химическото чистене се справя с неща, които другите перилни препарати не могат, ние чистим. Клиентите са доволни и това е важно.

-Вярно ли е, че има и конвейер?

– Вярно е. Монтажът на конвейера значително опростява търсенето на завършена поръчка, спестява време на клиента и улеснява работата на приемника. На някои места съществува пълна  автоматизация на конвейера – което означава, че компютърът ще управлява конвейера.

Възможностите на химическото чистене

Хубавото е, че съществува голямо усъвършенстване във възможностите на химическото чистене , като:

1)Налице е автоматизация на процеса: попълването на разписки-договори става на компютър, всички данни на клиента автоматично се съхраняват в базата данни и не е необходимо да се въвеждат отново по-късно; отново, наличието на SMS-информиране – програмата генерира SMS независимо.

2) наличие на отстъпки и промоции: провеждат се  промоции периодично, а те са много популярни, защото тогава клиентите могат да спестят много. Например има промоция за пухени якета, якета, палта, панталони – в такива случаи мнозина ще донесат 5 пухени якета наведнъж. Предоставят се и отстъпки на картите за отстъпки. Пенсионерите пък имат гарантирана отстъпка от 10%, прилагат се и социални отстъпки (за многодетни семейства, граждани с ниски доходи, деца от сиропиталища, участници във военни действия и др.) – има отстъпка при обработката на детско облекло.

3) Съвременните технологии – цялата „химия“, е с най-високо качество и позволява да се решават най-сложните проблеми.

4) Допълнителни услуги – дребен ремонт на дрехи, доставка. Новост е технологията за обработка на дрехи с вода и мръсотия, което е особено важно за ски костюми, гащеризони и обикновени пухени якета.

5) Удобни начини на плащане – можете да платите с кредитна карта, в брой.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *