Последиците от премахването на филтъра за твърди частици

Още отрицателни страни, а следователно и минуси, ако вземете решение да премахнете филтъра за твърди частици от Вашия автомобил

 Последиците от премахването на филтър за твърди частици на дизелов двигател.

Основната неприятност и основното отрицателно последствие при премахването на филтъра за твърди частици е, че Вашата изпускателна система ще мирише по-силно и това ще доведе до ситуацията, при която обикновено повечето хора все още я усещат. Някои свикват с нея и могат да се примирят с нея. Други страдат и след това инсталират филтри за твърди частици обратно . Останалото, разбира се, от премахването, са само благословии! Двигателят на Вашия автомобил ще работи по-добре, а експлоатационният му живот ще се удължава. Мощността и въртящият момент ще се увеличават много и проблемите с филтъра за твърди частици вече няма да ви засягат абсолютно „никога, никога!“. Но това, в каква степен вие самите ще усещате изпускателната система и нейните изгорели газове. Както и в каква степен ще се задушавате, пътувайки вие самите и вашите спътниците, остава само да се разбере допълнително. Затова може да се каже, че всеки сам решава дали да премахне или не филтъра за твърди частици. Ако екологичните проблеми не Ви притесняват много. Ако не усещате миризмата на отработени газове, не се колебайте да премахнете катализатора! Но ако сте чувствителни към миризми, премахването на катализатора ще ви разочарова. И освен това доста силен.

„ЗА” и „ПРОТИВ”

И така, ние разгледахме всички „ЗА” и „ПРОТИВ” премахването на филтъра за твърди частици и разбрахме всички последици от тази процедура. След като прочетете точките по-горе, можете лесно да решите дали да премахнете или не филтъра за твърди частици в колата си! Ако ви се стори, че няма достатъчно информация, просто се обадете в нашата услуга и ние ще ви посъветваме по-подробно. Ще ви помогнем при вземането на решение относно избора на ремонт на филтъра за твърди частици.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *