ПРЕДИМСТВА НА ПЛЪЗГАЩИТЕ ВРАТИ ОТ СТЪКЛО

ПРЕДИМСТВА НА ПЛЪЗГАЩИТЕ ВРАТИ ОТ СТЪКЛО

Плъзгащите се стъклени врати могат да бъдат красиво допълнение към дома за вас и вашето семейство. Има много предимства от инсталирането на тези естетически изглеждащи врати в дома. Те максимизират естественото осветление, увеличават въздушния поток и улесняват движението към и от къщата.

Светлина: Големите стъкла на плъзгащите се врати позволяват много естествена слънчева светлина в дома през деня. Със стъклата, които се простират от земята до върха на панела на вратата. Може дори да не се налага да включвате никакви светлини в къщата през деня! Това помага да превърнете дома си в енергоспестяваща зона и да намалите месечните си сметки за комунални услуги. В същото време естественото осветление прави дома ви по-приветлив и привлекателен.

Въздух: Наличието на голяма врата в единия край на къщата ви може да промени света на въздушния поток и циркулацията. Отворете вратата и оставете свежия бриз да проветри задушния ви дом това лято. Ако имате малки или малко прозорци, циркулацията на въздуха в дома ви може да липсва. С плъзгаща се врата пространството е достатъчно голямо, за да пропуска големи вълни от въздух, охлаждайки дома и подобрявайки качеството на въздуха, миризмата и усещането. Освен това може да повиши енергийната ефективност на дома ви, като намали нуждата ви от климатик.

Поток на трафик: Тези по-големи врати позволяват по-голям поток на трафик към и от къщата. Те са добри за събирания със семейството и приятелите или за барбекю в задния двор. Те са лесни за работа, издръжливи, лесни за поддръжка и лесни за почистване. Понякога може да имате големи предмети, които трябва да бъдат преместени във или извън къщата, като дивани, легла, играчки, маси или бюра. По-големият размер на вратата позволява лесна навигация и достъп. Те могат да бъдат два пъти по-широки от стандартните входни врати.

Външен вид: Плъзгащите се врати могат да добавят красота и елегантност към дома. Многото налични възможности включват екологични и енергийно ефективни опции. Изберете врата, която може да добави към чара и индивидуалността на вашия дом. Като заменят солидна стена, плъзгащите се врати могат да се отърват от това усещане за малко, тясно и да направят стаята да изглежда по-просторна.

Максимизиране на пространството

Максимизиране на пространството: Плъзгащите се стъклени врати могат да създадат оптична илюзия, подобно на огледалата, която кара пространството да изглежда по-голямо, отколкото е в действителност. Освен това плъзгащите се врати всъщност спестяват място в дома ви. Тъй като те се плъзгат един върху друг по релса, вместо да се люлеят навън при отваряне като врати с панти, не е нужно да правите място около вратата, за да могат да се отварят.

Гледка: Когато добавите голям прозорец, вие правите природата и външната среда по-скоро част от вашия дом. Независимо дали имате красива градина или заден двор извън вашата плъзгаща се стъклена врата или тротоар и градски пейзаж, гледката към открито ще бъде на ваше разположение 365 дни в годината. Плъзгащите се стъклени врати са особено полезни за родителите на малки деца, защото улесняват наблюдението на малките и ги предпазват, докато играят навън.

Налични допълнителни функции: Много собственици на жилища се колебаят дали да добавят плъзгаща се стъклена врата, защото смятат, че това ще намали енергийната ефективност на дома им. Инсталирането на двойно стъкло, което е много по-ефективно от единично стъкло. Ще ви помогне да намалите сметките си за комунални услуги. Някои врати също се произвеждат с газ аргон между двете стъкла, който действа като изолатор, запазвайки хладния въздух вътре през лятото и топлината навън. Стъклото може също да бъде покрито или остъклено за допълнително подобряване на енергийната му ефективност.“.