Предимства и недостатъци на евтините килими и мокети

Но това не са единствените предимства на евтините килими и мокети. По-долу са описани основните предимства и недостатъци на синтетичните килими от полиестер, акрил и полипропилен.

Ето какви са плюсове и минусите на синтетичните евтини килими и мокети:

Синтетичният килим в категорията евтини килими може да бъде във формата на правоъгълник, овал или диамант. Цветът и моделът на продукта евтин синтетичен килим, могат да бъдат избрани, като се вземе предвид цялостният интериор и стил на стаята. В магазините килимите от синтетични материали са представени в огромен асортимент. Те се избират, като се вземат предвид свойствата на основните влакна.
Какви са плюсовете и минусите на синтетичните евтини килими и мокети
Синтетичният килим може да бъде във формата на правоъгълник, овал или диамант. Цветът и моделът на продукта могат да бъдат избрани, като се вземе предвид цялостният интериор и стил на стаята. В магазините килимите от синтетични материали са представени в огромен асортимент. Те се избират, като се вземат предвид свойствата на основните влакна.
Синтетичните евтини килими и мокети се характеризират с повишена мекота и добра топлоизолация. Влакната на материала се изтеглят лесно, което прави възможно производството на подови настилки от всякакъв дизайн. Полиестерът абсорбира багрилото, така че яркостта на цветовете се запазва с години.
Продуктите могат да се третират с препарати и да се перат. Купчината не се деформира и остава също толкова мека след изсъхване. Недостатъкът тук може да бъде бързото натрупване на прах.
Акрилни евтини килими и мокети – защо ги харесваме
Според тактилните усещания акрилните покрития са подобни на килими от овча вълна. Те са меки и топли, но в същото време не се плашат от вода и мръсотията практически не се абсорбира в тях. Тези свойства Ви позволяват да интегрирате акрилни евтини килими дори в дизайна на банята или детската Ви стая.

Вижте тук цени и модели за евтините килими и мокети.