Прахосмукачка робот Roborock S5 Max

Прахосмукачка робот Roborock S5 Max е нов модел подобрение от неговия наследник в няколко аспекта, което сега ще обобщим.

Първо, капацитетът на резервоара за вода е подобрен и сега е 290 ml. Въпреки че капацитетът за прах е намален до 460 ml . Трябва да споменем, че този модел има интелигентна система за адаптиране на количеството вода в зависимост от вида на пода. Така че ако имате няколко пространства в дома си с различни материали, не е нужно да се притеснявате, че водата може да повреди пода.

Друга новост е възможността да конфигурирате „зони без достъп“ . Много полезни, ако имате килими, като по този начин предотвратявате намокрянето им.

Прахосмукачка робот Roborock S5 Max

Снабден със съвременни сензори , той ще картографира и познава пространството с един поглед. Ще научи къде са възможните препятствия и постепенно ще оптимизира задачата за почистване. Точно като предшествениците си, той няма да падне по стълбите или да се удари по стените.

Този робот, оборудван с вентилатор, който се върти със 1500 оборота в минута , е в състояние да вакуумира дори AA батерии, да заобикаля препятствия не по-високи от 2 см и автоматично да адаптира смукателната мощност, където е необходимо, например върху килими.

Важно подобрение е, че ако в средата на задачата роботът предвиди, че батерията няма да издържи, докато свърши, той автоматично ще отиде до своята станция за зареждане и ще презареди времето, необходимо за продължаване на програмираното почистване.

И накрая, това устройство може да изпраща съобщения до вашия смартфон, за да посочи дали трябва да се почисти или да изпълнява задачи за поддръжка, а също така е съвместимо с гласови асистенти като Alexa или Google Home.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *