Прахосмукачка робот Roborock S5 Max

Прахосмукачка робот Roborock S5 Max е нов модел подобрение от неговия наследник в няколко аспекта, което сега ще обобщим.

Първо, капацитетът на резервоара за вода е подобрен и сега е 290 ml. Въпреки че капацитетът за прах е намален до 460 ml . Трябва да споменем, че този модел има интелигентна система за адаптиране на количеството вода в зависимост от вида на пода. Така че ако имате няколко пространства в дома си с различни материали, не е нужно да се притеснявате, че водата може да повреди пода.

Друга новост е възможността да конфигурирате „зони без достъп“ . Много полезни, ако имате килими, като по този начин предотвратявате намокрянето им.

Прахосмукачка робот Roborock S5 Max

Снабден със съвременни сензори , той ще картографира и познава пространството с един поглед. Ще научи къде са възможните препятствия и постепенно ще оптимизира задачата за почистване. Точно като предшествениците си, той няма да падне по стълбите или да се удари по стените.

Този робот, оборудван с вентилатор, който се върти със 1500 оборота в минута , е в състояние да вакуумира дори AA батерии, да заобикаля препятствия не по-високи от 2 см и автоматично да адаптира смукателната мощност, където е необходимо, например върху килими.

Важно подобрение е, че ако в средата на задачата роботът предвиди, че батерията няма да издържи, докато свърши, той автоматично ще отиде до своята станция за зареждане и ще презареди времето, необходимо за продължаване на програмираното почистване.

И накрая, това устройство може да изпраща съобщения до вашия смартфон, за да посочи дали трябва да се почисти или да изпълнява задачи за поддръжка, а също така е съвместимо с гласови асистенти като Alexa или Google Home.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.