Повечче за прахосмукачка робот Roomba 675

Ако нямате домашни любимци или членове на семейството с дълга коса или ако нямате нищо против от време на време да почиствате косата, заседнала във вакуума, прахосмукачка робот Roomba 675 може да е добър вакуум за вас. Но ако имате дълга коса или домашни любимци, бих пропуснал този модел, защото косата, попаднала в капан в четките, е основният недостатък на Roomba 675.

Повечче за прахосмукачка робот Roomba 675

Създаден като обикновена прахосмукачка, 675 вдига мръсотия, като разбърква килима или пода с въртяща се четка. Това работи чудесно за постигане на скърцащ чист под, но се превръща в главоболие, когато косата се забие във вакуума.

Почистването на прахосмукачка робот Roomba 675 е малко по-лесно. Тъй като четките са сменяеми, а iRobot включва екстрактор за коса, за да улесни процеса. Все пак това не е приятна задача.

Прахосмукачка робот Roomba 675 е програмируем и самостоятелно се зарежда, което означава, че можете да го стартирате, когато сте далеч и да се приберете в дом с чист под  и зареден Roomba. Това е Wi-Fi способно и контролируемо от приложението iRobot Home. Всички съвременни Roombas има тази опция.

Собствениците на Roomba 675 го оценяват високо. Той върши чудесна работа, като набира мръсотия и козина за домашни любимци. Той може да попадне под повечето мебели, места за почистване, до които обикновено не можете да стигнете с изправен вакуум. Изберете 675, ако цената е вашият основен критерии. Ако имате малко повече място в бюджета си, потърсете модел с ролки без косъм (известен като всеки модел на Roomba, който не започва с числото 6).

Навигационна технология:

Roomba 675 няма камери на борда. Следователно той се придвижва, използвайки псевдослучайна схема: Вакуумира по права пътека, докато не се блъска (меко) в нещо, след това се обръща и продължава вакуумирането, докато не удари нещо друго. Това се повтаря, докато се покрие цялата площ. Звучи глупаво, но всъщност работи на практика.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *