Обръч за бродерия за начинаещи

Обръч за бродерия за начинаещи:

Обръч за бродерия за начинаещи – наистина е първата стъпка, когато става въпрос за поставяне на вашия плат върху вашата машина за бродиране. Ако облечете плата си прекалено хлабав и той се движи. Докато е в обръча, ще получите напукване и завършен проект, който изглежда ужасно. От друга страна, ако облечете плата си прекалено стегнато, ще завършите с това, което бродиращите наричат ​​„изгаряне на плат“. Това е, когато обръчът ви оставя трайна следа върху вашия плат. Това може да бъде особено вредно за по-крехките видове тъкани, използвани в машинната бродерия като коприна.

 

Обръчът наистина не е твърде сложен, щом го разберете. Най-общо казано, препоръчваме да настроите обръча си до правилния размер, преди всъщност да облечете плата си. Също така ви препоръчваме да избягвате да се борите с обръча ако първоначално не сте го сложили добре., просто започнете на ново.

 

Дизайн на бродерия за начинаещи:

 

След като вече знаете какво ви е необходимо, за да започнете да бродирате, ще ви трябват дизайни за бродиране! Сега може би си мислите „Мога да намеря дизайни за бродерии навсякъде онлайн, така че защо просто да не използвам безплатните?“ … Нека ви кажа, че това не винаги е най-добрият подход. Въпреки че можете да направите това, ще ви разкрия една малка тайна, която ще ви спести много време и агония на вашата машина.

 

Ако това е безплатен дизайн на ненадежден уебсайт, не го изтегляйте! Много често чувам за хора, които изтеглят безплатни дизайни, но това, което се появява на екрана на компютъра им и това, което се получава, са две напълно различни неща. Дизайнът не само може да изглежда като катастрофа, но може да има катастрофални резултати на вашата машина! Ако създателят на дизайна не е знаел какво прави, това може да доведе до множество прекъсвания на конеца и понякога дори счупени игли.

 

Просто казано, не всички дизайни са създадени с еднакво качество и често пъти получавате това, за което плащате. Ако дизайнът на бродерия първоначално не е създаден правилно, не можете да очаквате да се зашие добре на вашата машина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.