Ключове за Мерцедес

Ключовете от немските автомобили се считат за едни от най-надеждните. И Mercedes не прави изключение. Автомобилите от тази марка се характеризират с безупречна безопасност, поради което производството и програмирането на ключове за Mercedes са разпределени в отделна категория.

Има два вида ключове за Mercedes. Първата категория включва модели с имобилайзер. Втората е ключ-рибка. Нека разгледаме по-подробно характеристиките на всеки тип.

Нов ключ за Mercedes с имобилайзер

Ключът с имобилайзер е снабден с жило. Счита се за стандартен чип ключ на Mercedes. Той е разделен на 2 подкатегории: с конвенционални и поточни части. В последния случай той допълнително има бутон за централно заключване.

Ключ чип на Mercedes се прави на 2 етапа:

  • рязане на механичната част;
  • програмиране на чипове

Работата изисква професионално оборудване и известен опит, защото, както бе отбелязано по-горе, клавишите на Mercedes се считат за доста надеждни.

Ключ рибка за Mercedes

Ключ-рибка – маркови чип автомобили Mercedes. Той се отличава с невероятна степен на надеждност. Това е един вид система за сигурност на автомобила, която е тясно свързана с него. А хакването му е почти невъзможно. Разбира се, можете да направите дубликат на ключовете, но тук трябва да се свържете с професионалистите.

Ключът-рибка за Mercedes се изготвя, както следва:

  • сканиране на данни от ключалката;
  • елементи на разходите
  • програмиране;
  • обвързване с Вашия автомобил;
  • рязане на метална вложка (жила).

Последната точка се изпълнява, за да можете да отворите вратите по стандартен механичен начин. Например в случаите, когато батерията на машината се разрежда. Ако не можете да отворите автомобила с ключ, ние предоставяме услугата за аварийно отваряне на автомобила.

Като цяло, ако решите да закупите нов ключ за Mercedes – свържете се по всяко удобно време със сервиз.

Като се обърнете към услуга, можете да разчитате на редица предимства:

  • 100% гаранция за качество. Ключът за чип се прави на специално оборудване и след това се тества старателно. Работата се извършва от опитни майстори, така че всякакви форсмажорни обстоятелства са изключени.
  • Разумни цени. Нов ключ за Mercedes за запалване ще ви струва 30-50% по-евтино от дилър. И с около 10-20% по-евтино, отколкото в други компании в Киев.
  • Извикване на специалист на място. При необходимост можете да поръчате посещение при специалист. Той ще се придвижи на място до автомобила Ви и, ако ситуацията позволява, ще реши проблема на място.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *