Мястото на панталоните в сезона пролет-лято 2018

Сезонът се отличава с многообразност, в която многообразност панталонът играе важна роля и се съчетава с различни видове горни дрехи.

Ако говорим за кройката на панталона, класиката е правият панталон – права кройка, леко стеснени долу. В същото време на модния подиум почти във всяка колекция могат да се видят широките панталони.

Следва да обърнем внимание на това, че при панталоните главен акцент има не кройката, а високата талия, дължината на панталона, крачолите стегнати ли са на ластик или коланчета или са свободно падащи. Високата талия подчертава достойнствата и скрива недостатъците, фигурата изглежда красива визуално.

Болшинството аналитици са на мнение, че скъсените панталони са хитът на модата за 2018.

Налице са огромно количество модели панталони, оригинални и съчетаващи се с различни дрехи.

Класически модели 2018

Панталоните с класическа кройка си остават базови в гардероба на всяка делова жена. Но във всеки сезон дизайнерите се стремят да им добавят нови штрихи. През пролетта-лятото на 2018 те са станали по-къси, малко над кокалчетата. Има модели, в които панталоните завършват с маншети.

Бизнес костюм с панталон и модни тенденции

Бизнес костюмът с панталон трябва да бъде достатъчно строг и лаконичен. В новия сезон той е със скъсена дължина и с класическа кройка. Великолепно изглежда в черно-бял вариант. Черен панталон в съчетание с бяло сако или обратното, прави жената да изглежда красиво и да се чувства уверено.

Широки панталони 2018

Не можем да кажем, че това е нова тенденция. В новия сезон най-популярен е разкроения завършек на панталона. Можем да срещнем и вариант – пола-панталон. Този модел се разширява от бедрата надолу, дължината е почти до земята, с висока талия е. По-често тези модели се изработват от лека материя.

Пижамен стил

Този стил предполага съчетание на панталон с пижамен стил с риза тип сако. Изготвя се от лека материя, коприна или сатен. Тъканите могат да са разноцветни или едноцветни, за предпочитане е да е на цветя или точки. Ако сте решили да облечете такъв костюм, обувките следва да са на висок ток и да съчетаете дрехата с ефектни аксесоари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *