Модни тенденции – роклите на лято 2018

Като цяло – Това е безкрайна женственост и откровена сексуалност, ресни и пера, кожа и шифон, изящни дантели и блестящи пайети – роклите на лятото 2018 са толкова разнообразни и в същото време еднакво красиви!

Най-накрая! Дизайнерите си спомниха, че роклята – това е въплъщението на истинската женственост. Затова нека се любуваме и да избираме, разнообразието е огромно: летящи силуети, шифон и коприна, пастелни нюанси, малки деликатни щампи, волани и плохи – романтични и нежни рокли.

Блестящи

В категорията „блестящи рокли“ на преден план изпъкват моделите, украсени с разнообразни пайети. И не само украсени с пайети, а покрити с пайети отгоре до долу! Впечатлява не само ефектът, който създава материята, но и големината на пайетите, дизайнерите Bottega Veneta, Christian Dior и Ralph Lauren са използвали миниатюрни пайетки, едва видими и игромни, с големината на монети!

Целите в дантели

Дантелените рокли в пролетно-летните колекции далеч не са единствените, които могат да се похвалят с невероятни дантелени елементи или цели материи. Тяхна конкуренция могат да бъдат плетените ръчни рокли. Изискани, странни, сложни рисунъци, асиметрия, възли, изрези – и всичко това в неутрални оттенъци – целта е цветът да не отвлича вниманието от потресаващата красота на самите модели рокли.

Искате ли да опитате от образа на „птица в рая“?

В такъв случай ще Ви е необходима рокля с декор от леки безтегловни пера. Те придават на моделите някаква неземна лекота и изящество същевременно.

Кожени рокли? Даа!
Моделите на кожените рокли през пролетно-летния сезон на 2018 е нереално да бъдат описани! Дръзки и смели, оригинални и екстравагантни, с отворени рамене и в етнически стил – такова нещо модният подиум май още не беше виждал. За това трябва да благодари на Alexander McQueen, Rodarte и Red Valentino.

Коя рокля е най-лятна?

Разбира се, че роклята на цветя! Този модел не излиза от мода вече цяла година. Истински цветен фестивал! Малки цветенца и големи цветя, отпечатъци и бродерии, обемни декори и зашеметяващи рокли-цветя! Всичко това любовно се „отглежда“ от дизайнерите Dolce & Gabbana, Blumarine и Zimmermann.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *