Видове лимузини

Какво представляват лимузините и колко струват?

Има разнообразие от модели на лимузини, различаващи се един от друг по дължината на автомобила и размера на пътническото отделение. Между другото, лимузината, която е най-популярна сред населението, е тази, в която спокойно влизат от шест до осем души. И това не е границата за такава кола. Например, в кабината се разтяга за много повече място, което позволява на пътниците да се чувстват много по-удобно. На седалките на супер-опъната лимузина могат да се настанят около десет души. Hummer H2 е още по-просторен: той може едновременно да  вози от 12 до 18 души.

Избирайки лимузина, не забравяйте, че основният критерий в този случай е броят на бъдещите пътници на тази кола.

Често има ситуации, в които не можеш да осъществиш нещо замислено без голяма кабина. Седнали в лимузина, хората неволно  са принудени да се облегнат един срещу друг. Съгласни сме с това, че да се седи в тясно пространство не е много приятно, особено ако не сте съвсем слаби. Много по-удобно е, ако няколко места не са заети от пътници. За това трябва добре да се погрижите дори при избора на лимузина.

Определяйки цената за лимузините, вземете предвид много различни нюанси. Закръглено, може да се каже, че лимузината под наем ще Ви струва в диапазона от $ 50-300 на час. Най-краткото време за резервация е от 2 до 3 часа.

Много компании предлагат на своите клиенти да резервират лимузина, предварително заплащайки услугите на компанията. Това се прави единствено в интерес на клиента: на персонала на услугата лимузина се дава възможност да вземе кола, която отговаря на нуждите му във всички отношения. Поради някои различия, превозните средства с висока проходимост се оценяват от компаниите в много по-голям паричен размер, в сравнение с другите лимузини.

В така наречения „сватбен сезон“ винаги съществува риск да останете без лимузина, тъй като наемането на лимузини на достъпни цени достига своя връх в този момент и повечето от тях са резервирани предварително. Не забравяйте за това, ако имате нужда от лимузина в това „горещо“ време.

Преди да започнете да обсъждате цената на лимузината, трябва да посочите деня и часа, които трябва да наемете. Не очаквайте да платите само действителния пробег на автомобила. Компанията ще Ви осигури плащане през цялото време, когато лимузината е на Ваше разположение. Тя не се интересува дали лимузината е била бездействаща или сте я карали.

Избирайте по-отрано и премислете всички подробности. Разбира се, че ще изглеждате шик, ще бъде комфортно, луксозно, незабравимо, това е преживяване за специален случай и ще се запомни за дълго.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *