Масло за нокти SNB какви ползи носи то?

Масло за нокти SNB предлага на своите клиентки голямо разнообразие от грижа за маникюр, педикюр, ръце и тяло. Една от основните грижи за ноктите е тяхното подхранване за да са еластични и по-малко чупливи.

Често причината за чупливост на ноктите е тяхната сухота и нарушен липиден баланс поради различни причини – често лакиране и ползване на лакочистител, работа с агресивни препарати, неправилно хранене, липса на витамини и минерали.

Нездравите нокти често се чупят и разслояват. Това е бич за красивия маникюр.

Какво е решението?

Масло за нокти SNB овлажнява ноктите, подхранва ги и се грижи за тяхната еластичност. Везвръща естествения липиден баланс в нокътя, омекотява и подхранва кожичките. Само една капка, нанесена в основата на нокътя е достатъчна грижа.

Основни ползи от използване на масло за нокти и кожички:

  • Поддържа еластичността на кожната гънка
  • Омекотява кожната гънка
  • Защитава нокътната плочка
  • Стимулира растежа на ноктите и ги подхранва

Маслото може да се прилага върху естетсвени нокти, дори при наличието на лак. Може да се използва и при изкуствено покритие на нокти.

Как да го приложим в ежедневната си рутина в грижата за ноктите?

На чисти и сухи ръце нанесете по една капка в основата на нокътя. Разтриите леко по крайчетата на нокътя от всички страни. Оставете да попие. Нанасяйте два пъти дневно за оптимални резултати. Като подържаща терапия, може да се нанася веднъж дневно. За по-дълбоко проникване, затоплете като поставите ръкавици и оставете 5-10 мин да подейства.

Маслата са различни разновидности отговарящи на всеки вкус и предпочитания на аромат – манго, гуава, мед и мляко и др.

За да постигнете впечатляващи резултати, комбинацията на масло за нокти с терапия за ръце дава отлични резултати. Гаранция за здрави и еластични нокти, гладка, нежна и еластична кожа на ръцете.

Маслата се предлагат в две разфасовки от 15 и 75 мл в удобни за нанасяне флакони с апликатори.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *