Контрол на теглото със специална храна за кучета

Предлагаме ви храна за кучета, направена от най-висококачествени съставки за контрол на теглото. Тя помага да поддържате вашия четириног приятел здрав и щастлив. Ние разбираме, че кучето ви е повече от домашен любимец – то е част от вашето семейство. Поради тази причина ние предлагаме само най-висококачествени марки кучешка храна. Тя е създадена да задоволява техните хранителни нужди, както и вкусовите им рецептори. 

Храната за кучета, която предлагаме е налична в разнообразие от вкусове

Тези вкусове включват: агнешко, асорти, бизонско, боровинки, глиганско, говеждо, еленско, зеленчуци, картофи, месо, мляко, моркови, нар, ориз, пилешко, портокал, пуешко, риба тон, риба треска, сьомга, телешко, тиква, ябълка и други. 

Поддържаме разнообразие от удобни разфасовки, в зависимост от нуждите на вас и вашето куче. Имаме наличност от кучешки храни за различни поради – бигъл, булдог, голдън ретрийвър, дакел, западнохайландски бял териер, йоркширски териер, кокер шпаньол, лабрадор ретривър, малтийска болонка, мопс, немска овчарка, ротвайлер, френска болонка, френски булдог, чихуахуа, ши цу и други. 

Кучетата имат нужда от питателна и балансирана диета, за да поддържат добро здраве. Специфичните хранителни нужди на кучетата зависят от тяхната възраст, тегло и ниво на активност.

Протеинът е основен компонент в диетата на кучето. Той играе важна роля във възстановяването и изграждане на мускулната тъкан. Добри протеини за кучетата са месото, яйцата и рибата. 

Въглехидратите са важни за осигуряване на необходимите количества енергия за вашия космат приятел. Важно е да залагате на храни със съдържание на сложни въглехидрати ., като кафяв ориз и сладки картофи, вместо прости въглехидрати съдържащи се в белия ориз и царевицата.  

Протичане на нормални телесни функции и контрол на теглото 

За протичане на нормални телесни функции кучетата се нуждаят от различни витамини и минерали. След най-важните витамини и минерали за кучетата са витамин Д, витамин А, желязо и калций. 

Не на последно място е важно да се отбележи, че кучетата се нуждаят от достатъчно количество вода. Тя им помага да поддържат нормална хидратация и осигурява протичането на телесните функции. Чистя и прясна вода трябва да е на разположение по всяко време за вашето куче. 

За да определите адекватно хранителните нужди на вашето куче е необходимо да направите консултация с ветеринар. По този начин може да се уверите, че то получава правилната диета спрямо неговата възраст, тегло и ниво на активност.