Кога хората се нуждаят от селф сторидж?

Селф сторидж – като услуга

Селф сторидж е услуга, която позволява на физически лица или фирми да наемат сигурни и удобни складови контейнери, когато имат нужда от допълнително пространство за съхранение на своите стоки.

Има различни причини хората да избират да съхраняват вещите си в единици за self storage. Всеки е малко по-различен, но ето някои популярни причини, на които се натъкнахме.

Преместване и ремонт на жилища

Преместването на къща често кара хората да търсят временно съхранение за съдържанието на дома си, когато са продали имота си, но новият им дом все още не е наличен. Може да бъде особено полезно, ако трябва да ремонтирате, преди да се преместите в новата си къща.

Или може би ще извършвате строителни работи по къщата си. И бихте искали да защитите мебелите и вещите си от повреда. Можете да избегнете бъркотията и да поддържате нещата спретнати с self storage контейнер.

Във фирмите отдаващи селф сторидж контейнери разполагат с широка гама от размери на помещения от 5 кв. фута до 175 кв. фута, за да отговарят на вашите изисквания. Те са много гъвкави и можете да увеличавате и намалявате вашето хранилище толкова често, колкото пожелаете, и ще бъдете таксувани само за размера на единицата, която заемате. Каквато и да е причината да имате нужда от съхранение, те разполагатс правилния размер единица за селф сторидж за вас.

Нужди за бизнес съхранение

Селф сторидж не е само за хора и семейства, които съхраняват домашниите си вещи. Можете също да използвате self storage  контейнери за вашите бизнес нужди. С удобно работно време 7 дни в седмицата можете да получите достъп до вашето място за съхранение, когато имате нужда. За допълнително удобство ннякои фирми предоставят супер бърз Wi-Fi, безплатно кафе и вода в зоната за посрещане на клиенти, за да можете да сте в крак с бизнес имейлите ви от клиенти.

Self Storage предлага на вашия бизнес максималните сигурни и гъвкави размери на единици. Изберете от над 500 единици в персонализирано съоръжение. А за тези фирми, които искат да съхраняват тежки стоки или такива, които се нуждаят от още по-удобен достъп, се предлагат селф сторидж контейнери в защитена външна зона за съхранение.

Вашият селф сторидж контейнер за съхранение може да бъде конфигурирано според индивидуалните нужди на вашия бизнес с персонализирани стелажи.  Каквито и да са вашите нужди за съхранение, ще бъдат в помощ на бизнеса Ви.