Портативните климатици и вентилатори за автомобили

Няма съмнение, че ако има нещо, което би ни съсипало деня, това би било когато се качим в автомобила си и установим, че отоплителната ни система е ритнала кофата. Обикновено това значи, че трябва да похарчим между 50 и 80 лв. за пълненето с фреон, за да сме сигурни, че тя ще работи по предназначение.

Това би било разумен разход за повечето от нас, но когато отоплителната система се е повредила вътрешно, разходите могат да нарастнат значително. Това е моментът, в който повечето хора осъзнаваме, че ще трябва да се бръкнем с много повече кеш, за да върнем климатичната система обратно към живота.

Правилният ремонт на вашата отоплителна система, подобно на ремонта на отоплителните уреди на автомобила, може да ви струва хиляди левове. Това зависи изцяло от модела на вашия автомобил и вида на щетите, които трябва да бъдат поправени.

В някои случаи цялата система трябва да бъде заменена и това ще увеличи разходите още повече.

Добрата новина е, че има преносими системи за въздушно охлаждане, специално проектирани за автомобили и камиони, които могат да осигурят достъпно решение на вашия проблем.

 

Кога да използваме преносими климатици за автомобили?

 

Много хора живеят в студени райони, в които има кратко лято и дълги зими. Ако искате да спестите пари от климатик, трябва просто да забравите за вътрешната климатична система на вашия автомобил. Започнете да използвате преносима отоплителна система или вентилатор само за най-горещия време през годината. Няма да имате нужда от климатик, щом дойде зимата и температурите станат много ниски.

Друга добра причина да използвате преносима отоплителна система – ако сте с рамкиран бюджет и живеете в страна, в която горещите дни са повече от студените дни. Често дори зимата не е достатъчно студена, за да е прохладно в колата ви.

12-волтовите преносими климатици за автомобили или 12-волтовите вентилатори са страхотно нещо, което трябва да притежавате. Те са много по-достъпни от ремонтите и поддръжката на вътрешната отоплителна система.

Те може да бъдат свързани чрез вашата запалка за цигари и ще бъдат изключително полезни за вашите нужди.

Други от тях трябва да бъдат таксувани преди поставяне във вашия автомобил. Има много опции за портативната система за отопление и вентилаторът в зависимост от вашия бюджет.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *