Как да изберем прахосмукачка на батерия

Как да изберем прахосмукачка на батерия

Основната характеристика на безжичните прахосмукачки е тяхната автономност, възможността да се използва устройството, без да е свързано с мрежа

Батерийните устройства са компактни и могат лесно да бъдат намерени за постоянно съхранение дори в малка стая: понякога зад вратата има достатъчно място. Вижте и нашата класация за най-добрите модели изправени прахосмукачки.

Забележителни са и други отличителни характеристики на безжичните устройства:

акумулаторно устройство позволява почистване с повишен комфорт;

функционалността на преносимо устройство е по-висока от аналоговата му с проводници;

Безжичното устройство е удобно за почистване на интериора на автомобила, балконите, покритите беседки в градината и други подобни зони, където няма достъп до електричество.

Но, както знаете, няма абсолютно безпроблемно оборудване. Какви са разликите между преносима безжична прахосмукачка и кабелен аналог и на какво трябва да обърнете внимание, преди да купите?

За контакт с нас: Василиас Интернешънал ЕООД, София 1680 ул. “ Пирински проход“ 61А, ет. 4, Телефонът ни е: +359 2 963 33 04.

ВАЖНО. Когато избирате акумулаторно устройство, трябва да се запознаете с двете му важни характеристики: капацитет на батерията и обем на прахоуловителя. Те определят полезността от използването на устройството при определен вид почистване.

Дизайнът на прахосмукачката на батерия. Какви са нейните характеристики и как да изберем прахосмукачка на батерия?

По тип дизайн прахосмукачките на батерии са:

-ръчни. Подходящ за елиминиране на местни незначителни проблеми: събиране на трохи от плота на масата, почистване на мокри следи от кучета след разходка, помощ при почистване на кухнята;

вертикална. Незаменим при цялостното почистване на една или две стаи или апартамент с малка площ. През цялото това време можете да работите, без да се презареждате с такова неразделно устройство „бастун“;

роботи. Те имат малко мощност, но безжичните роботи се справят добре с лека мръсотия;

аналози на батерии на класически устройства. Те могат да заменят обикновена жична прахосмукачка във всичко. Те се отличават с високата си цена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *