Какво трябва да знаете преди да вземете Камагра

Камагра е фармацевтично лекарство, предназначено за лечение на еректилна дисфункция. С основната активна съставка е силденафил, лекарството действа за разширяване на кръвоносните съдове и подобряване на притока на кръв към пениса, което води до поддържане на ерекция.

  1. Какво представлява Kamagra 50mg или Kamagra 100mg

Kamagra 50 mg или Kamagra 100 mg съдържа активната съставка силденафил в съответната концентрация, която принадлежи към група лекарства, наречени инхибитори на фосфодиестераза тип 5 (PDE5). Действа, като помага за отпускане на кръвоносните съдове в пениса, което позволява на кръвта да тече в пениса на мъжа по време на секс.

Следователно основният ефект на Kamagra е като лечение на възрастни мъже с еректилна дисфункция. Това е състояние, при което мъжът не е в състояние да постигне или запази подходяща ерекция за проникване на полов акт във влагалището на жената.

  1. Неща, които трябва да знаете, преди да приемете Камагра

Не използвайте Камагра или нейната съставка Силденафил, ако:

Появява се алергична реакция към лекарството или някоя от съставките му. Приемате лекарства, наречени нитрати, тъй като комбинацията може да доведе до опасно ниско кръвно налягане. Използвате каквито и да било лекарства на основата на азотен оксид, като амил нитрит, тъй като комбинацията може също да доведе до ниско кръвно налягане. Приемате риоцигуат, който се използва за лечение на белодробна хипертония и хронична белодробна емболия.

Доказано е, че инхибиторите на фосфодиестераза тип 5, като силденафил, потенцират антихипертензивния ефект на това лекарство. Тежко увреждане на сърдечната или чернодробната функция. Хора, които наскоро са прекарали инсулт или след инфаркт или ако имат ниско кръвно налягане. Предишна загуба на зрение поради неваскулитна исхемия на зрителния нерв (NAION). Пациентите трябва също така да говорят със своя лекар или фармацевт, преди да приемат силденафил, ако:

Имате сърповидно-клетъчна анемия, левкемия (рак на кръвта), мултиплен миелом (рак на костния мозък). Деформация на пениса или болест на Пейрони. Ако имате проблеми със сърцето, Вашият лекар трябва внимателно да провери дали сърдечната Ви функция не е подложена на допълнителен стрес по време на секс. Внезапно намаление или загуба на зрение, спрете приема на това лекарство и незабавно се свържете с Вашия лекар.

В допълнение, пациентите също не трябва да използват лекарството в следните случаи:

Това лекарство не трябва да се използва с друго лечение на еректилна дисфункция или локално лекарство. Това лекарство не трябва да се използва с лечение на белодробна хипертония, което съдържа силденафил или друг инхибитор на фосфодиестераза тип 5. Силденафил не трябва да се използва, ако мъжът няма еректилна дисфункция. Силденафил не трябва да се приема, ако сте жена или лице на възраст под 18 години.