Какво булчинско дамско бельо трябва да носите на вашия ден?

Какво булчинско дамско бельо трябва да носите под сватбената си рокля?

Перфектните сутиени и бикини за вашия голям ден. Изберете своето булчинско дамско бельо!

Що се отнася до булчинско дамско бельо, изборът на правилното бюстие често е деликатен въпрос. Много бъдещи булки се притесняват да не намерят правилния сутиен, особено ако необичайната кройка на булчинската им рокля. Това означава, че стандартен сутиен ще се вижда. Но няма нужда да се притеснявате, когато става въпрос за намиране на бельо, подходящо за сватбени рокли! Има решение, което да подхожда на всяка рокля! Всяка булка може да намери подходящ сутиен за булчинската си рокля – невидим, изключително удобен и идеално пасващ на нейната фигура.

Разкроена рокля на принцеса/А-силует: подчертайте талията и бедрата

Роклите на принцеса с тесни корсажи и изгорени поли са истинска детска мечта за много булки. При тази А-линия всичко е свързано с подчертаването на тесните и по-широките зони, без да се вижда сутиенът. Тъй като вталената горна част завършва около пъпа, трябва да изберете бюстие или корсаж с приблизително същата дължина. Лекият оформящ ефект прави талията да изглежда малко по-тясна, а бедрата по-широки.

Дълбоко V-образно деколте, отворен гръб или дантела: направете сутиена си невидим

Ако сватбената ви рокля има дълбоко V-образно деколте или отворен гръб, или ако корсажът е направен от непрекъсната дантела, може да изглежда почти невъзможно да намерите нормален сутиен, който да не прозира. Можете да вземете специални сутиени, подходящи за булчински рокли без гръб, които се увиват около талията и се закопчават надолу; въпреки че това може да не е достатъчно подходящо решение за дантелени топове. За тях можете да опитате залепващ сутиен или самозалепващи се голи подложки за зърна. Лепкавите ленти също ще осигурят сигурно задържане.

Булчинска рокля тип тромпет/русалка: правилното оформящо облекло

Прилепналите рокли или рокли тип „тромпет“ стават все по-популярни сред булките. За да сте сигурни, че няма да развалите елегантността на тази красива рокля, не трябва да се вижда бельо под роклята. Поради тази причина ви препоръчваме да изберете безшевни слипове и оформящи дрехи, които да носите под роклята си в допълнение към сутиена. Дали ще изберете оформящи рокли или панталони, зависи от вас.

Още съвети за булчинско дамско бельо: практични и елегантни детайли

В допълнение към съветите по-горе, има редица начини да усъвършенствате булчинското си бельо визуално и практически. Ако искате да носите чорапи или чорапогащник, можете да изберете съблазнителни дантелени чорапи в комбинация с тиранти, например – елегантна визия, която ще държи чорапите ви по-добре.

За да спазят традицията и да носят нещо синьо, много булки носят и сини жартиери в допълнение към чорапите и жартиерите. Друга традиция е вашето и партньорското име или датата на сватбата да бъдат бродирани върху бельото, за да можете да цените булчинското си бельо завинаги.

Обогатете вашата колекция от дамско бельо с модели, които ще ви вдъхновят да преживеете всеки един момент с несравним стил и увереност. Погледнете нашите предложения тук.