Какви услуги може да извърши професионалният ключар?

Професионален ключар

В съвременните автомобили защитата срещу незаконно влизане и стартиране на двигателя е много сложна система, достъпът до която се осъществява с помощта на специален ключ.

Ако се загуби, не само нападателят, но и собственикът на превозното средство няма да може да отвори и запали колата.

Нашата фирма предоставя квалифицирани услуги за решаване на този тип проблеми – нашите майстори ключари могат да изработят нов ключ за ключалката за вас.

Процедурата за изработване на ключ за ключалка

Най-лесно е да направите копие на ключ, когато имате мостра. Но статистиката показва, че доста често собствениците на автомобили използват едно копие и ако го загубят, те трябва да направят ключ, като използват само самата ключалка като изходен материал.

Не е възможно сами да извършите такава операция без специално оборудване, специални умения и опит. В този случай добрите ключари ще могат да ви помогнат бързо и ефективно.

Процедурата за изработване на ключ за ключалка е следната. След като се свържете с ключаря и договорите удобно време за посещение, ключарят идва при Вас и демонтира бравата, за което е необходимо да изработите нов ключ.

Ключарят премахва ключалката на автомобила заедно с блока за управление на двигателя, където на електронен носител се съхранява важна информация. Ключарят трябва да вземе отпечатъка на ключалката, според която ще бъде направен ключът. След като ключът е готов, ключалката се сглобява обратно и се оборудва с нов електронен микрочип.

Бравите в съвременните автомобили са доста сложни механизми и работата с тях изисква висока квалификация и обучение. Винаги избирайте професионални ключари, които предлагат предоставя подобни услуги от много години.  Избирайте ключари, които сигурно Ви гарантират качество, ефективност и безопасност на достъпна цена за услугата.

Предлагаме съдействие при изработване на ключове за ключалката в случаите, когато трябва да си върнете контрола върху запалването, отключване на волана или отваряне на багажника.