Имоти в София на страхотни цени

Имоти в София

Притежаването на недвижими имоти в София е обещаващо решение за интелигентна инвестиция. Можете да закупите къща или апартамент в елитен район на града, в тих уютен квартал или да намерите опция за постоянно пребиваване. Нашата агенция предлага достъпни и интересни опции.

Критерии за избор на имоти в града

Жилища могат свободно да се продават и придобиват от чужденци, коиото могат да си позволят да закупят апартамент, вила, градска къща в столицата на Република България, да придобият имот в София. Ще се окаже, че ще купите къща в София, за да я давате под наем на туристи. Вероятна покупка на къща за гости, мини-хотел, частно домакинство, апартамент или вила с няколко стаи. При избора на имот в София е важно да обърнете внимание на следните показатели:

  • Площ;
  • Брой етажи;
  • Брой стаи;
  • Местоположение на имота;
  • Опции за оформление;
  • Наличие на мебели, декорация;
  • Снимки от различни ъгли.

Защо да се установим в София?

София е град, удобен за живот. Има развита инфраструктура, промишленост, мрежа от търговски обекти, много културни забележителности, екологично чисти райони, разположени по протежение на Витоша. Мнозина твърдят, че жилищата тук са с порядък по-евтини, отколкото в мегаполисите на други столици наЕвропа. Но възможно ли е да се определи това, ако сравним състоянието и параметрите на предложените апартаменти с тяхната цена.

Предимства при покупка на апартамент в София

България е член на ЕС, където във всички европейски страни се цитират високи стандарти за защита на човешките права, дипломи за висше образование и препоръки от работното място. Коефициентът на безработица не надвишава 7%. Съответно тези, които са избрали София за местожителство, няма да имат проблеми с наемането на работа. В сравнение с други европейски столици, разходите за живот тук не са много високи. Разумните цени за стоки от потребителската кошница, дрехи, обществен транспорт и жилищни и комунални услуги позволяват да живеете комфортно и частично да спестявате пари.