Здрави нокти с маслена терапия

Грижа за здрави нокти

Нокътната плочка е съставена от кератин, подобно на косата. За да растат здрави те имат нужда от кислород и редица хранителни вещества. Нокътната плочка може да се увреди по различни причини – липса на балансирано и разнообразно хранене, използване на химически препрати с неазщитени ръце, поставяне на изкуствено покритие като ноктопластика, гел лак и т.н. Също както косата, и ноктите имат нужда от специфична грижа. Чупливост на ноктите се получава, когато естетстваната хидратация в нокътя е нарушена и еластичността намалява. Липсва на различни вещества води до разслояване на ноктите.Решението е освен балансирано хранене и подхранване от вътре, да подпомогнем ноктите и с външна грижа. Редовното хидратиране и овлажняване заздравява и повишава еластичността и устойчивостта на нокътя.

Маслена терапия за нокти със само една капка, възвръща естествената гъвкавост и блясък на нокътя, подложен на химическо третиране или изтощен в следствие на поставяне на изкуствено покритие. Стар Нейлз България са апостолите в грижата за нокти на българския пазар. Компанията непрекъснато обновяват асортимента си, провеждат редица тестове за да могат да предложат най-качествените продукти за грижа, на пазара.

Едно от последните предложение за здрави и нокти е масло за активна терапия на нокти – възстановява тънки, слаби и увредени нокти, следствие на употреба на  химически препарати и нанасяне на изкуствено покритие. Богата формула със съдържание във високи дози масло от бадем, жожоба, арган допълнени с витамини А и Е. Укрепват, заздравяват и запазват естествената хидратация на ноктите. Предпазва ги от изсушване, разслояване и лесно чупене.  Флакон с пипета, позволява лесно да дозирате нужното количество за нанасяне а именно една капка. Капнете по една капка в основата на нокътя и разтрийте с лек масаж за да попие продукта. В домашни условия, може да нанасяте ежедневно по два пъти, ако имате възможност поставете ръкавици за да затоплите продукта което повишава  усвояването му от кожата.  Прилагайте терапията в продължение на поне 1 месец за да получите видими резултати. Ако сте с изкуствено покритие на ноктите, използвайте терапията без прекъсване.

Резултати в следствие от използването на масло за терапия за здрави нокти:

  • Хидратирана кожа и нокътна плочка
  • Гъвкави нокти
  • Разслояване сведено до минимум
  • Повишена устойчивост на ноктите
  • Бързо възстановяване след сваляне на изкуствено покритие
  • Бързо възстановяване след третиране с агресивни химически препарати
  • Уникален аромат, оставащ дълго след нанасянето

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.