Всичко за кетъринг услугите

Повечето кетъринг агенции поемат пълната организация на празника. В този случай комплексът от кетъринг услугите на компанията включва:

1/ кетъринг и сервиране;

2/ украса на мястото със свежи цветя, текстил, аеро дизайн, стилистична концепция и др .;

3/ осигуряване на сценарий и водещ празник;

4/ отдаване под наем на прожектор, високоговорители, музикално оборудване;

5/ обадете се на фризьор, гримьор;

6/ фото и видео снимане;

7/ фойерверки и други ефектни ефекти;

8/ доставка на гостите до мястото на тържеството и обратно.

Тази услуга позволява на клиентите да се доверят напълно на професионалистите, възлагайки всички грижи за празника на плещите си.

Кетъринг на закрито

Подобна услуга включва настаняване на гости и приготвяне на храна в ресторант. Участниците са снабдени с цялото необходимо оборудване: печки, хладилници, мебели, съдове. Всичко е до банкетната зала. Продуктите се транспортират от агенцията.

Кетъринг на определено място

Ако заведението не може да побере всички гости, тогава в ресторанта се приготвя храна и се доставя на мястото.

По време на тържеството всеки детайл е важен. Сервирането на масата е от голямо значение, чиниите трябва да съответстват на етикета. Чаши, чинии, вази, прибори за хранене – всичко това създава хармонична атмосфера. Предоставянето на ястия за кетъринг е един от видовете агентски услуги, поради което при поръчка на изходяща услуга за ресторант няма да се налага да мислите за подробностите.

Договор за доставка

Този тип се нарича и доставка в офис. Фирмите сключват дългосрочен договор с кетъринг агенция. В определени моменти кагенцията доставя готови ястия до офиса. Менюто се договаря винаги предварително.

 

Бар на открито

Този вид кетъринг е особено популярен. Опитните бармани идват на събитието с мобилен бар, на който, ефективно жонглирайки бутилки, създава всякакви, дори и най-сложните напитки. Това може да бъде алкохолни и безалкохолни коктейли, сокове, пресни сокове. Ефектът за гостите е изключителен. Всички задължително остават впечатлени и приятно изненадани.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *