Видове дамско бельо

Дамските дупета съществуват в толкова много форми и размери, колкото и гърдите. Но определено не са толкова сложни. Много зависи от определянето на видовете сутиени, които носим, ​​но не толкова от избора на бельо. Наистина става дума повече за собствените ви стилови предпочитания и какво ви се струва удобно. Видове дамско бельо.

Стиловете и дизайните на бельото се основават на функцията за различни видове облекло. Така че правилното (или грешното) може да направи или развали облеклото. Има причина защо поговорката „Не събирай гащичките си на куп!“ съществува; неподходящото бельо може сериозно да убие настроението ви.

Иновациите при видовете дамско бельо изминаха дълъг път – и все още има доста неща, които трябва да се извървят – но сега, когато има толкова много възможности за избор, е трудно да се разбере кой тип е най-подходящ за какво. Тук се намесваме ние. Ще разгледаме различните видове дамско бельо и кои са най-подходящи за това, което търсите.

Видове дамско бельо

Преди да преминем към различните видове бельо, нека поговорим за покритието на бузите. Стиловете на дамското бельо се различават най-вече по това колко бузи показват, от пълно покритие до никакво. Докато изброяваме различните видове бельо, ще отбележим и тяхното ниво на „нахалост“.

  1. Прашка

Прашките са направени за супер минимално покритие (за да се избегнат видими линии по бикините) с T-образна връв отзад. Подобно на бикините, той се намира три инча под талията, като страните обикновено се удрят точно в или над тазобедрената кост. Предлагат се в различни материи, от памук до дантела, така че да можете да ги носите всеки ден и при специални поводи.

  1. Хипстър

Както подсказва името, коланът на бельото за хипстъри (или за прегръщане на бедрата) се намира на бедрата, под талията, и има ниско изрязани дупки за краката. Предлагат се в гама от материи за комфорт и стил, включително дантела, мрежа, памук и микрофибър.

  1. Бикини

Бикините са вид дамско бельо, подобно на слиповете, но без толкова голямо покритие. Коланът е на три инча под талията и има високо изрязани дупки за краката. Предлагат се и във форма на бикини с шнурове, при които дупките на краката са изградени с тънък шнур от плат. Те могат да се предлагат от същите удобни материи като слиповете (памук, микрофибър и найлон), но също и от по-деликатните като дантела и аргайл мрежа.

Носете бикини с:

Видовете бикини като дамско бельо са супер гъвкави. Можете да ги носите с всичко – от любимия ви чифт дънки до мини пола.

  1. Боксерки

Шортите за момче са моделирани след мъжки слипове, откъдето идва и името. Приемат по-правоъгълна форма от повечето бикини и са подобни на хипстърските, като основната разлика е, че имат по-ниско изрязан крачол. Някои крака се спускат толкова ниско, колкото бедрото. Удобството е от ключово значение при момчешките къси панталони, така че тъканите обикновено са памук, микрофибър и найлон.

  1. G-стринги

Видовете дамско бельо с стрингове имат най-малко покритие, т.е. никакво, покриват само ваджая ви (едва). Подобно на прашка, тя образува същата Т-образна форма, но с много по-тънка връв отзад. G-струните са склонни да се правят от по-деликатни материи, включително дантела и сатен.

Носете стрингове с:

Ако търсите дамско бельо без бельо, стрингът е това, което искате. Страхотно за прилепнали / по тялото поли и рокли; чорапогащи и клинове. По принцип всеки път, когато искате да избегнете видимите линии на бикините. Вероятно не е най-удобното, когато носите дънки и деним, но това е вашият избор!